Lo ruc de Formentor (blog tancat)

Pasturant per les carritxeres...

dilluns, de gener 10, 2005

Que no és guapo això?


He llegit al Diario de Mallorca la crònica del casament de na Maria de la Pau Janer i el Dr. Corbella a l'Ajuntament de Palma. Bé, la doctora és ella: en Filologia Catalana...

Tot un luxe, tenir en Toni Catany de fotògraf de noces. Tot un luxe que ton pare sigui en Janer Manila i llegisqui durant la cerimònia un tros del Tirant (homenatge soterrat a la unitat lingüística?), i un poema d'en Josep Maria Llompart. Que la directora de la nova televisió IB3 hi assistís és una garantia lingüística? De qui és amic n'Artur Mas? D'ell, d'ella o de tots dos? I en Josep Cuní?

Felicitats al Dr. Corbella. S'ha de felicitar el nuvi, no la núvia: a quin film ho vaig sentir, això?

2 bramuls:

 • At 10:29 a. m., Blogger Teresa Amat said…

  Sobretot si el nuvi té 21 anys més que la núvia, se l'ha de felicitar. No sé si era per això que ho deien a la pel·li que dius...

   
 • At 2:35 p. m., Blogger Lo ruc de Formentor said…

  Ì tant, també se'l pot felicitar pels 20 anys de diferència l'edat. Però em sembla que aquest costum té unes arrels més aviat sexistes:

  Si felicitem la núvia podem donar a entendre que ja era hora, que ja ho necessitava, que ja portava prou temps buscant marit:

  You congratulate the groom, but you wish the bride happiness, because it is a breach of good manners to congratulate a bride on having secured a husband.
  http://www.nigelworks.com/andrea/pages/post.html

  ...

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici